Economia

El govern espanyol "vigila de prop" l'evolució dels preus perquè 'ningú intenti augments abusius' a costa dels consumidors

ESTAT ESPANYOL

L'executiu espanyol "confia" que la mala dada de novembre en què els preus van augmentar un 0,5% i la inflació es va situar en el 4,1% es "corregeixi aviat", i adverteix que "vigila molt de prop" l'evolució perquè "ningú intenti augments abusius a costa dels interessos dels consumidors".

No obstant, la vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha recordat que l'economia espanyola "segueix creixent amb força" i "hi ha dades per a l'esperança" com el fet que el novembre "ha estat el segon més consecutiu en què ha baixat l'Euribor", i que el novembre del 2000 els preus també van augmentar fins al 4,1%. De la Vega també ha puntualitzat que es manté un diferencial d'1,1 amb Europa, que és de la mitjana "raonable" des que l'estat va entrar a la zona euro. Segons De la Vega, s'espera que la situació actual "vagi ajustant-se en les pròxims mesos".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.