Economia

El govern i CiU es reuniran avui per tractar la proposta de finançament de Solbes

Finançament

Representants del govern i de CiU es reuniran aquesta tarda per tractar la proposta de model de finançament per a les comunitats autònomes de règim comú, les bases de la qual va proposar la setmana passada el ministre d'Economia i vicepresident segon del govern espanyol, Pedro Solbes.

El PP no ha estat convidat oficialment a la reunió, malgrat que el mateix conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, els ha emplaçat a participar-hi si així ho veuen oportú.

Fonts dels populars han confirmat que la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, assistirà demà dimarts a una reunió a Madrid convocada pel president del PP, Mariano Rajoy, amb diputats i senadors de tot l'Estat per parlar de la crisi econòmica.

Des de CiU ja han avançat els noms que assistiran a la reunió: els diputats Francesc Homs, Antoni Castellà i Antoni Fernández Teixidó. Des del govern encara no s'ha confirmat quins seran els representants que assistiran a la trobada, que tindrà lloc a les 16.30 hores a la seu de la conselleria d'Economia i Finances.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.