Economia

Piqué diu que la fusió amb Clickair és "qüestió de dies" i que Iberia no tindrà majoria al consell

La fusió entre Vueling i Clickair és "qüestió de dies", ha anunciat avui el president de Vueling, Josep Piqué, hores abans de celebrar la junta general ordinària d'accionistes al Prat de Llobregat (Baix Llobregat).

Piqué ha avançat que l'aerolínia resultant de la fusió podria entrar en números negres el 2009 i ha assegurat que "la nova Vueling" tindrà la seva pròpia estratègia, seu a Barcelona i un soci industrial i de referència (Iberia) que no tindrà la majoria al consell d'administració, ja que es tractarà de salvaguardar els interessos de tots els accionistes i dels consumidors.

Iberia, accionista de referència de Clickair, tindrà un percentatge "molt significatiu" de la companyia fusionada –Fernando Conte ha anunciat que podria ser fins d'un 40%– mentre que el primer accionista de Vueling –Inversiones Hemisferio, de la família Lara– hi tindrà una participació d'un 14%, segons Piqué.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.