Economia

L'Agència Tributària adverteix que circula un intent de frau que utilitza el seu nom i la seva imatge

L'Agència Tributària ha detectat un nou enviament de correus electrònics en què s'utilitza de manera fraudulenta el seu nom i la seva imatge.

En l'enviament es fa referència a una resolució inexistent en data 4 de març del 2008 per la qual s'aprova una devolució en què el receptor de l'e-mail surt beneficiat. Per poder disposar dels diners, en el correu s'indica que s'ha d'accedir a un enllaç amb una direcció interposada on es demanen les dades dels comptes bancaris.

L'Agència Tributària ha pres les mesures necessàries per perseguir aquests intents de frau i recorda que la millor mesura és la informació i la prevenció dels usuaris davant de comunicacions sospitoses que incloguin la petició de dades bancàries.

En declaracions, fonts d'Hisenda han recordat el compromís de l'Agència Tributària amb la lluita contra el frau i han insistit que les actuacions d'aquest tipus "no són gratuïtes". En aquest sentit, han recordat que fa aproximadament un mes es van detenir 76 persones a l'Estat espanyol per haver comès delictes similars.

L'Agència Tributària recorda que mai sol·licita per correu electrònic informació confidencial, ni números de compte ni de targetes dels contribuents.

Per a qualsevol consulta l'Agència Tributària disposa de la web www.agenciatributaria.es.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.