Economia

Husamm Dabbagh

FUNDADOR DE BIOPHENOLICS

“Hem creat l’eina contra l’envelliment prematur”

Primer premi a la Innovació Empresarial del BBVA, desenvolupa nutricèutics a base de polifenols per promoure la salut les persones

Què són els nutricèutics que ha creat sota la marca Biophenolics?
Són productes alimentaris que generen una activitat beneficiosa per a la salut de les persones. Van més enllà dels suplements tradicionals i, un cop ingerits, tenen efectes antiinflamatoris, antioxidants, anticancerígens i antiedat, entre altres coses.
Ha generat tres productes diferents amb característiques diferents...
Sí. Vaig començar amb un producte pensat per millorar el sistema immunitari i, després de la bona acceptació, vaig seguir amb un producte pensat per millorar l’estat de salut a nivell cognitiu i emocional i, finalment, he tret al mercat un tercer producte pensat per reflectir el benestar a nivell físic, que actua com un nutricosmètic perquè té potents antioxidants naturals que reflecteixen els seus efectes al cabell, la pell i els ulls.
Com té la idea de fer el seu primer producte?
Tot prové de la meva tesi doctoral, que acabo l’any 2015, però no és fins el 2021, just en plena pandèmia, que em poso a treballar en la creació del primer producte, Immunophenol que, d’entrada, troba un forat al mercat japonès en un moment en què tenia tot el sentit reforçar el sistema immunològic. I després venen els altres.
Què hi busca el client en els seus productes?
Estem vivint un canvi de paradigma respecte al sector alimentari i la gent cada cop té més consciència sobre la necessitat de consumir productes més naturals, més sostenibles... Per això, nosaltres hem optat per productes d’origen vegetal i de proximitat.
Per què necessitem prendre els seus productes si cada cop som més conscients de la necessitat d’una bona alimentació?
Perquè l’estil de vida que portem no ens garanteix els nutrients que necessitem. L’estrès, la vida sedentària i els excessos en l’alimentació ens absorbeixen i no som capaços de combinar els ingredients que necessitem per garantir l’equilibri nutricional que ens demana el cos. Un dels problemes de salut més importants actualment és la síndrome metabòlica, que associa diabetis, hipertensió, colesterol alt... Aquest context ens porta a un envelliment prematur i nosaltres hem creat l’eina per frenar-lo o prevenir-lo.
Com actua?
Actua com una nutrició més avançada i potencia tots aquells ingredients que ens garanteixen una vida saludable.
Què ha suposat aquest premi per a la marca?
En primer lloc, molta alegria perquè suposa un reconeixement a la feina feta i, en segon lloc, molta visibilitat per la marca.
Treballeu en nous projectes innovadors?
Estem treballant en l’alternativa a les càpsules amb la intenció de fer els nostres productes més atractius per al consum.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia