Economia

Eurecat i GironaHub sumen per impulsar la generació de start-ups tecnològiques a Girona

El centre tecnològic Eurecat i GironaHub, l’espai de treball que acull l’ecosistema emprenedor gironí en l’emblemàtic edifici de la Farinera Teixidor, han signat un acord de col·laboració per impulsar la innovació, les noves tecnologies i la generació d’empreses emergents de base tecnològica a les comarques de Girona, per potenciar la transferència de coneixement i reforçar la competitivitat de l’ecosistema emprenedor del territori.

En el marc de la cooperació, Eurecat i GironaHub treballaran conjuntament en el disseny i desenvolupament de projectes i iniciatives d’innovació, especialment en els àmbits digital, industrial i de la sostenibilitat. D’altra banda, Eurecat i GironaHub posaran a disposició de les start-ups serveis de suport com assessorament tècnic, mentoratge o accés a xarxes d’inversió i finançament, per fomentar la col·laboració entre els actors de l’ecosistema innovador gironí per crear noves oportunitats de negoci.

Pel que fa a l’impuls d’activitats formatives, col·laboraran en la planificació i realització de programes de formació dirigits a professionals, emprenedors i empreses emergents de les comarques gironines i promouran l’organització de jornades i esdeveniments que afavoreixin la transferència de coneixement del centre tecnològic al talent gironí.

A més, impulsaran iniciatives que permetin l’intercanvi d’experiències entre els participants i la generació de sinergies entre Eurecat i GironaHub i amb altres empreses i organismes del territori.

En paraules del director de Desenvolupament de Negoci d’Eurecat i gerent d’Eurecat Girona, Guillem Quintana, “aquesta aliança reforça la presència del centre tecnològic al costat de les empreses i els emprenedors de Girona, per potenciar nous projectes innovadors i iniciatives innovadores en els sectors estratègics de Girona i les comarques gironines”. Per la seva part, la directora de GironaHub, Marta Rodeja, valora molt positivament aquest nou context de col·laboració ja que “permet que dos agents clau del territori s’uneixin per oferir un entorn de sinergies i valor afegir al teixit empresarial de la ciutat i potencia l’ecosistema emprenedor al territori gironí”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Eurecat i GironaHub impulsen la generació de start-ups tecnològiques

GIRONA

La pedregada afecta més de 1.400 hectàrees de fruita dolça del Segrià

Lleida

El Govern destina 4,7 milions en ajuts per a noves inversions industrials

girona
ECONOMIA

La funeraria supramunicipal FuneCamp preveu un estalvi del 30%

Reus
economia

Eacom instal·larà un centre logístic a Tortosa i preveu crear un centenar de llocs de treball

Tortosa
estats units

Boeing accepta declarar-se culpable de frau en el cas dels 737 Max

barcelona
economia

Gairebé trenta milions d’euros per millorar la sostenibilitat i la digitalització de la indústria

Barcelona
economia

La família Grífols i el fons Brookfield estudien una opa pel 100% de la multinacional

barcelona
ECONOMIA

El Bages assoleix màxims històrics de reputació turística en línia

Manresa