Economia

economia

Els congressistes gaudiran de promocions i descomptes al comerç local

L’agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial juntament amb l’Auditori Palau de Congressos i el Girona City Convention Bureau de Girona han renovat l’acord de col·laboració amb què aquestes entitats volen promoure el comerç de proximitat entre el turisme de reunions que arriba a la ciutat. Els assistents acreditats a les diferents trobades professionals, amb seu al Palau de Congressos, comptaran amb promocions i descomptes especials en els establiments adherits a la campanya, una llista que de moment ja compta amb més de quaranta botigues de diferents sectors (moda i complements, òptiques, esports, parament de llar, joieries, alimentació, agències de viatges, restaurants, entre altres).

En opinió de la presidenta de l’associació de comerciants, Mercè Ramírez de Cartagena, “es tracta d’aprofitar tot el potencial que té Girona amb aquest tipus de turisme d’alt poder adquisitiu”. Segons Ramírez de Cartagena, “si tenim un comerç singular, cal donar-lo a conèixer als visitants, i pensem que aquesta és una bona manera de fer-ho”. Per la seva banda, el Palau de Congressos informarà als assistents mitjançant un díptic informatiu, del qual se n’han produït més de set mil unitats, editat en diversos idiomes per Girona Centre, que s’inclourà a la cartera documental del congressista. El director de l’Auditori Palau de Congressos, David Ibáñez, destaca els beneficis de la campanya per a ambdues parts i creu que l’acord “no només beneficia el comerç, sinó també la imatge de la ciutat i contribueix al bon record que se’n duu el visitant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia