Economia

economia

Naturgy consolida resultats rècord amb uns beneficis de 1.043 milions d’euros el primer semestre

Espera tancar l’any amb uns guanys superiors als 1.800 milions

Naturgy ha obtingut uns beneficis de 1.043 milions d’euros durant el primer semestre, 2 milions menys que el mateix període de l’any passat, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. D’aquesta manera, el resultat net es manté en la mateixa línia que el primer semestre del 2023 (-0,2%), juntament amb l’Ebitda, que va ser de 2.846 milions, 3 milions menys (-0,1%) que els sis primers mesos del 2023. Segons Naturgy, la multinacional ha aconseguit “consolidar els resultats rècord” de l’anterior exercici en un escenari “més competitiu marcat per un acusat descens global dels preus energètics” i “evidencien la fortalesa de la companyia per adaptar-se a l’entorn i generar valor per als accionistes”.

Els resultats semestrals presentats aquest dimarts ha portat la companyia a actualitzar les seves previsions de cara al tancament de l’exercici anual. Així, Naturgy espera tancar l’any amb una Ebitda superior als 5.300 milions d’euros i un benefici net per sobre els 1.800 milions d’euros.

D’altra banda, la companyia té previst elaborar, fins a finals d’any, el nou Pla Estratègic per al període 2025-30 per definir el nou full de ruta per aquest període.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.