Economia

economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

Torrent subratlla que han contribuït a mantenir 43.076 llocs de treball i crear-ne més 5.401 de nous

La Generalitat ha destinat gairebé 246 milions d’euros a la indústria, cosa que ha suposat mantenir 43.076 llocs de treball i crear-ne 5.401. Així ho ha assenyalat el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, aquest dijous en la presentació de l’Informe anual sobre la indústria de Catalunya 2023. Torrent ha apuntat que aquestes ajudes al sector s’han traduït amb una inversió de 1.800 milions d’euros entre 2021 i 2024. Alhora, el conseller ha destacat que dels recursos aportats pel Govern, 50 milions han anat a processos de reindustrialització. D’altra banda, Torrent ha fet èmfasi que aquest àmbit va ser el que més va créixer el 2023 (3,5%), fins i tot, ha subratllat, per davant del sector serveis i per sobre de l’1,8% de l’Estat.

Torrent ha destacat que una part dels ajuts han estat destinats a l’acompanyament per a la transició digital de les pymes i també cap a un model mediambiental més sostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.