Economia

economia

CriteriaCaixa aconsegueix un préstec de 1.650 milions per les noves inversions

El hòlding d’inversions de la Fundació la Caixa, CriteriaCaixa, ha aconseguit aquest dilluns obtenir un préstec sindicat de 1.650 milions d’euros per abordar les inversions iniciades a grans companyies estratègiques com Telefónica, ACS i Colonial per tal d’augmentar-ne la seva participació. El préstec ha estat possible amb la participació d’una vintena de bancs en una operació que ha coordinat Société Générale, segons informa ACN. Per la companyia, l’obtenció del préstec i l’elevada participació de bancs mostren “el suport del sector financer al nou pla estratègic” de la firma entre el 2025 i el 2030. En aquest sentit, la participació ha superat la subscripció del préstec, amb peticions que han arribat als 4.650 milions.

A més de finançar les inversions iniciades aquest primer semestre en grans companyies, el préstec també ha de garantir a CriteriaCaixa un nivell de liquiditat “confortable” per a la segona meitat de l’any així com marge financer per afrontar oportunitats de creixement en el marc del pla estratègic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia