Economia

Solbes confirma que les empreses amb problemes podran ajornar el pagament a Hisenda de l'IRPF

Economia

El vicepresident segon del govern espanyol i ministre d'Economia, Pedro Solbes, ha confirmat que l'Agència Tributària permetrà a les empreses retardar l'ingrés de les retencions de l'IRPF si tenen problemes de liquiditat.

Fonts d'Economia han assenyalat a Efe que, en qualsevol cas, aquesta possibilitat està recollida en la llei general tributària, i han afegit que Hisenda estudia cas per cas l'ajornament abans d'autoritzar-lo.

Solbes ha recordat que des de fa un any l'Agència Tributària i el ministeri d'Economia treballen per ajudar aquelles empreses que tenen problemes.

En aquest sentit, ha recordat que es permet ajornar els pagaments a les empreses que siguin "viables" però que tinguin dificultats. També ha recordat que aquests tipus de moratòries ja s'estan duent a terme en "condicions normals" i que ara Hisenda "vol anar una mica més lluny" i aplicar els ajornaments en condicions "excepcionals".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.