Economia

GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

La compravenda d’habitatges a les comarques de Girona va retrocedir un 13,3% al juny en comparació amb el mateix mes de l’any passat, fins a les 1.102 operacions, segons les dades provisionals de l’Estadística de Transmissions de Drets de la Propietat de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Del total, 331 eren pisos nous i 771 de segona mà mentre que 1.065 pertanyien al règim lliure i 37 de protecció oficial.

La caiguda en la compravenda d’habitatge el mes de juny va ser general en el conjunt de Catalunya. Concretament, va caure un 10,8% respecte del mateix mes de l’any passat, fins a 7.378 operacions. D’aquesta manera, les operacions són més baixes que l’any anterior per segon mes consecutiu. Totes les demarcacions van registrar descensos, però amb intensitats diferents. A Tarragona és on la caiguda va ser pronunciada (16,8% i 1.096 transaccions), seguida de Girona (13,3% i 1.102 transaccions), Barcelona (9% i 4.700 transaccions) i Lleida (6,5% i 456 transaccions).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia