Economia

habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

La compravenda d’habitatge ha caigut aquest juny un 10,8% respecte al mateix mes de l’any passat però les 7.378 operacions encara són la tercera xifra més alta en un mes de juny des del 2007 segons les dades de l’Estadística de Transmissions de Drets de la Propietat de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), segons agències –el juny del 2007 es van concretar 9.700 operacions.

La xifra va augment respecte del maig en un 8,5% i la caiguda ha estat menys pronunciada al conjunt de l’Estat, d’un 6,1% anual. Les operacions que més han retrocedit són les d’habitatges de segona mà, un 14,8% menys fins als 5.905 tot representant el 805 del total de compravendes. Les transmissions de pisos nous han augmentat un 10% en dotze mesos fins als 1.473. També es produeix una caiguda en els habitatges del mercat lliure (7,9%) però sobretot dels pisos de protecció oficial (44%). Encara que amb intensitat diferent, el retrocés es produeix en les quatre demarcacions territorials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia