Economia

La Cambra i l’ajuntament de Blanes sumen esforços per impulsar el teixit empresarial i l’ocupació

La Cambra de Comerç de Girona i l’Ajuntament de Blanes mantenen un conveni de col·laboració per impulsar el teixit empresarial i l’ocupació al municipi que el proper quadrimestre incorpora noves actuacions i una edició de la fira TreballemGi. La recent trobada a la seu cameral del president de la Corporació, Jaume Fàbrega, amb el primer tinent d’alcalde i regidor de promoció de la ciutat, turisme, comerç i empresa del consistori, Joan Felip, va servir per definir les actuacions que es desenvoluparan durant els darrers quatre mesos de 2024.

Cambra de Comerç de Girona i Ajuntament de Blanes mantenen un conveni de col·laboració per impulsar el teixit empresarial i l’ocupació al municipi que el proper quadrimestre incorpora noves actuacions i una edició de la fira TreballemGi. La recent trobada a la seu cameral del president de la Corporació, Jaume Fàbrega, amb el primer tinent d’alcalde i regidor de promoció de la ciutat, turisme, comerç i empresa del consistori, Joan Felip, va servir per definir les actuacions que es desenvoluparan durant els darrers quatre mesos de 2024.

En aquesta línia de suport ocupacional, el proper 27 de novembre s’ha previst la 14a edició de la Fira TreballemGi, que en aquesta ocasió s’ubicarà a la Ciutat Esportiva de Blanes i serà en format híbrid. Els candidats hi accediran tant presencialment com en línia per valorar ofertes laborals d’unes 60 empreses en cerca de talent i tindran a la seva disposició oportunitats formatives i tallers per inserir-se al món laboral. Les empreses interessades en participar-hi poden posar-se en contacte amb la Cambra de Comerç de Girona i/o amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Blanes. Aquesta actuació està finançada per fons europeus i, per tant, no suposa cap cost per l’empresa que hi vulgui participar. Pròximament es farà una roda de premsa per informar-ne més detalladament.

Pel que fa al suport del sector comercial, la Cambra ha organitzat durant el mes de maig d’enguany, conjuntament amb l’ajuntament de Blanes, les jornades Fes la Bossa, en el marc del Programa Comercio Minorista amb fons europeus i de la secretaria de Estado de Comercio sobre com la Intel·ligència Artificial (IA) pot transformar el màrqueting a les xarxes socials, com generar imatges i vídeos amb IA i com fer campanyes de pagament a Instagram i Facebook. També ha ofert jornades híbrides (presencials i online) d’aspectes relacionats amb el màrqueting. Cal destacar les següents jornades: 10 errades que no has de cometre i 1 gran tècnica que t’ajudarà a la venda comercial; 15+1 eines de micromàrqueting per a comerços; Canvia el “jonopuc” pel “josipuc” al teu comerç ; Crea l’efecte Wow per al teu negoci.

Durant aquest proper quadrimestre s’han programat 3 jornades més: Les marques que marquen, amb Pere Maymí (26 de setembre); SEO local Google Maps per als negocis Locals, amb Julia Micaló (2 d’octubre) i Introducció al TikTok i com utilitzar-lo al comerç, amb Lola Ruiz (17 d’octubre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.