Economia

economia

FirAnoia omplirà el centre d’Igualada del 20 al 22 de setembre

Tindrà 110 expositors i vol convertir-se en una fira “multiexperencial”

En la 71a edició hi haurà estands del sector de l’automoció, els serveis i les energies renovables

La fira multisectorial FirAnoia, que se celebrarà del 20 al 22 de setembre a Igualada, comptarà enguany amb un total de 110 expositors. Els estands ocuparan 15.000 metres quadrats del centre de la ciutat i, entre d’altres, hi haurà representats sectors com l’automoció, els serveis i les energies renovables. El president de FirAnoia, Ivan Sànchez, ha explicat que un dels objectius que tenen és convertir la fira multisectorial en una fira “multiexperiencial” i, per això, s’han organitzat diferents activitats paral·leles com tallers de salut o un rocòdrom. També s’han organitzat xerrades al voltant de la Intel·ligència Artificial. Sànchez ha explicat que, en un context de transformació digital i d’irrupció de la IA, “continua sent important una trobada presencial entre expositors i visitants perquè és la via de posicionament, presentació i coneixença entre el teixit empresarial de la ciutat i les persones interessades en conèixer la seva oferta”. El president de FirAnoia ha destacat que el certamen té quatre vessants: la fira multisectorial, la fira automercat, la fira d’artesania i la iniciativa Tasta’m, una experiència gastronòmica i musical que es farà les nits de divendres i dissabte.

En concret, enguany la fira comptarà amb 110 expositors, dels quals una seixantena seran artesans i una quarantena de la fira multisectorial. Es tracta d’una xifra molt més baixa que la de l’any anterior -en van ser 282-, ja que el 2023 va coincidir amb la celebració del Mercat d’Antiguitats d’Igualada, que reuneix més d’un centenar d’expositors. Sànchez ha detallat que estan treballant per convertir FirAnoia en una fira “multiexperiencial” perquè el visitant tingui l’oportunitat “no només de visitar els estands sinó de poder experimentar”. A més, també s’ha introduït a la fira una vessant divulgativa amb la creació de l’Espai Vera, on s’hi duran a terme xerrades com ara una relacionada amb l’ús de la Intel·ligència Artificial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.