Economia

COMERÇ

La Cambra de Girona portarà empreses a vendre cosmètica i alimentació halal a França

Empreses de carn, de dolços, de conserves, de plats cuinats i de productes de bellesa participaran en reunions amb clients i distribuïdors, el novembre a París

La Cambra de Comerç de Girona, en el marc del Pla d’Acció Internacional del Consell de Cambres de Catalunya, organitza una missió comercial del sector halal a França adreçat a empreses de carn (vedella, bou, xai, pollastre i gall d’indi), de xarcuteria, dolços, conserves, plats cuinats de cinquena gamma i cosmètica. La certificació halal és la que garanteix que els productes són aptes per als practicants de la religió musulmana. Les empreses participants a la missió tindran una reunió prèvia amb els col·laboradors del país de destí, i ja sobre el terreny, una visita al mercat de Rungis de París, el principal centre de mercaderies d’aquest tipus de producte a França, i reunions amb clients i distribuïdors d’alimentació halal. L’agenda es particularitza en funció del sector i les necessitats de cada empresa.

La Cambra de Girona, que ja té cinc empreses inscrites, subvenciona amb 500 euros tots els participants sobre el cost total de l’acció, que és d’uns 1.375 euros. El termini per formalitzar la inscripció acaba a finals de setembre. Cada empresa haurà d’elaborar una carta de presentació en francès. Les informacions contingudes en aquesta carta serviran de referència per elaborar la comunicació que s’adreçarà als importadors locals.

La selecció dels participants, en cas que superin les places disponibles, es realitza en funció de si es tracta de la primera prospecció al país, de consolidar la seva presència o completar una prospecció anterior i també d’una valoració tècnica de l’entitat col·laboradora a destí, que tindrà en compte les possibilitats efectives de negoci de cada empresa al mercat francès. La persona designada per l’empresa per participar en el programa haurà de tenir suficient capacitat de decisió i ostentar la representació dels interessos de l’empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.