Economia

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost del 2025

El Consorci de les Gavarres de la Diputació de Girona ha aprovat un pressupost de 860.000 euros per a l’any 2025, un augment del 14,36 % respecte de l’exercici actual. El principal motiu d’aquest increment és la incorporació de diverses subvencions atorgades durant el 2024, que serviran per finançar accions per executar durant el 2025. Entre elles, destaca el projecte conjunt amb Retecork i altres entitats per promoure el suro com a recurs natural, arrelat a la identitat del massís, i que ofereix moltes possibilitats per a l’art, per a l’artesania i per atreure un turisme de qualitat que descobreixi l’espai natural.

Per altra banda, també està previst potenciar la xarxa de centres d’interpretació existents al territori que donen diferents visions del massís i els seus recursos, com ara el mateix suro, la terrissa, els oficis antics o la història dels seus habitants, així com els valors culturals i naturals propis de l’espai natural protegit.

Del capítol d’inversions, en destaca la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum de la seu de l’entitat a Monells, així com la continuació del pla de millores de la finca i l’equipament de Can Vilallonga, a Cassà de la Selva.

Pel que fa al capítol de personal, es consolida la plantilla, de set persones: quatre a l’àrea tècnica, una subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dues a l’àrea administrativa i una a la direcció tècnica. La Diputació de Girona és l’entitat que hi fa una aportació més gran, concretament de 329.082 euros, el 43,63 % del total d’ingressos del Consorci per transferències corrents i de capital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA
Tribuna

Inquebrantables: la lluita per la permanència en un món fugisser

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI

Finances amb consciència

Barcelona
Laia Arcones
Fundadora Instituto Más Mujeres nominada Top 100 Mujeres Líderes i designada LinkedIn Top Voice 2024

“A les dones se’ns penalitzen més les errades a la feina”

Barcelona

L’aposta solidària de Lleal Tulsà

Girona