Economia

Les borses reboten després d'una setmana negra

Economia

Els principals paquets borsaris europeus han obert aquest dilluns a l'alça després d'una setmana de fortes pèrdues. Les mesures aprovades diumenge pels caps d'Estat i de govern de l'eurozona han fet efecte.

La borsa espanyola ha rebotat a l'inici de la sessió i el seu principal indicador, l'Íbex-35, ha recuperat el 5% i ha superat els 9.000 punts que va perdre divendres.

La Borsa de Frankfurt ha obert també amb color verd i el DAX 30 ha pujat en els primers moments de la negociació el 2,14%, fins als 4.641 punts.

Londres ha obert amb verd i l'FTSE-100, el seu índex principal ha pujat 25,9 punts (0,66%) i s'ha situat en 3.958 punts.

L'Índex de referència de París, el CAC-40, ha pujat un 4,52%, fins als 3.320,21 punts, després de patir la setmana passat la pitjor caiguda setmanal de la seva història, amb un retrocés del 22,16%.

Milà també ha obert amb verd i el seu índex S&P/Mib pujava un 1,75% per situar-se en els 20.665 punts.

Els parquets asiàtics

La majoria dels mercats del Sud-est asiàtic s'han recuperat de les importants caigudes de la setmana passada. La borsa de Hong Kong ha obert amb guanys del 2,4%, la de Seül ha avançat un 2,5% i la de Singapur ja ha pujat un 1,7%.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.