Economia

El sector turístic de Girona celebra el XIX Dia Mundial del Turisme

La Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona ha celebrat aquest matí, al Castell de Biart del municipi de Masarac i Vilarnadal, el dia Mundial del Turisme en un acte que ja celebra des del 2004. L’organització empresarial gironina és l’única que celebra aquesta diada a Catalunya. Es tracta d’una trobada entre representants dels sectors privat i públic per intercanviar punts de vista amb l’objectiu de millorar el funcionament del sector turístic a les comarques de Girona.

L’acte, que ha comptat amb l’assistència d’unes 700 persones i s’ha emès en directe per Ràdio Girona i Cope Catalunya, ha estat presidit per Josep Rull, president del Parlament de Catalunya. Durant l’esdeveniment s’han lliurat tres reconeixements. Pitu Anaya, periodista de Televisió de Girona, ha estat distingit per la seva tasca de direcció i presentació de l’acte del Dia Mundial del Turisme. L’empresa Repsol Butano ha estat reconeguda per donar suport a l’esdeveniment mitjançant un acord de col·laboració. Finalment, Lluís Pujol ha rebut el guardó per ser l’alcalde del municipi on des del 2004 la federació celebra el Dia Mundial del Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia