Economia

societat

Concursos, targetes regal i tallers gratuïts de moda, a la ‘Fashion Espai’

Un concurs de plegar roba “a velocitat supersònica” per guanyar targetes regal de l’Espai Gironès, tallers gratuïts per reutilitzar i personalitzar peces de roba, tallers infantils i la xerrada La Moda més enllà de la tendència són algunes de les activitats previstes a la Fashion Espai, que se celebrarà del 9 al 19 d’octubre a l’Espai Gironès, Sota el lema Posa’t de moda, durant 10 dies el centre comercial oferirà l’oportunitat de participar en activitats per aprendre a crear un estil propi, i es podran guanyar targetes regal en compres de fins a 75 euros mitjançant diferents concursos.

Dies de cada activitat

El dimecres 9 d’octubre, el dilluns 14 d’octubre i el dijous 17 d’octubre a l’Espai Gironès hi haurà els caça-tendències, que aturaran a l’atzar clients que hagin comprat a les botigues de moda i que seran premiats directament amb targetes regal de 75 euros.

El concurs de plegar samarretes es farà el dijous 10 d’octubre i el dimecres 16 d’octubre, de 18h a 20h, i les persones més ràpides d’una sèrie de rondes guanyaran targetes regal de 50 euros.

Els tallers per dissenyar un look exclusiu es faran els divendres 11 i 18 d’octubre de 18 a 20h, i van adreçats a persones a partir de 13 anys. S’haurà de portar una peça de roba que es vulgui reutilitzar i s’aprendrà a personalitzar-la amb tècniques com pintura, plantilles o brodats.

El dissabte 12 d’octubre, dia que el centre comercial està obert, també es podrà participar en un taller per dissenyar unes sabatilles esportives úniques combinant pintures, cordons i accessoris (el calçat pot ser nou o usat).

A la Fashion Espaiš també s’ha organitzat un taller infantil per a edats de 5 a 10 anys, on es regalarà als més petits una samarreta perquè es diverteixin creant el seu propi disseny. Aquest taller es farà els dissabtes 12 i 19 d’octubre, d’11 a 12:30h. Els tallers són gratuïts amb places limitades i es pot reservar per mitjà del web de l’Espai Gironès: www.espaigirones.com

El dissabte 19 d’octubre, de 18 a 19h, es farà la xerrada La moda més enllà de la tendència, per part de la comunicadora experta en moda Maria Almenar, que conversarà amb l’assessora d’imatge Marta Pontnou i la creadora de contingut a Instagram i Tik Tok Laura Brunet. A la xerrada es debatrà sobre com la moda pot ser atemporal, diversa, ètica i sostenible i es descobrirà com definir un armari amb un estil propi i una identitat individual. Entre tots els assistents se sortejarà una targeta regal de 50 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.