Economia

Cassà de la Selva

Èxit de la primera edició de la Nit Empresarial Cassanenca

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha homenatjat, amb la participació de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i la FOEG, la llarga trajectòria de diverses empreses del municipi, en el marc de la celebració de la primera edició de la de la Nit Empresarial Cassanenca. Coopecarn Girona, Gravis 1999, Pavia Cork i DCD Taller Ambiental han rebut el reconeixement pels vint-i-cinc anys de trajectòria; Implacsa pels cinquanta i RM Art i Estil pels setanta-cinc. Finalment, s’ha reconegut l’extensa trajectòria de la Fleca i Pastisseria Néctar, que aquest any ha arribat als cent cinquanta anys d’història ininterrompuda, amb cinc generacions de la família a càrrec d’aquest negoci històric de Cassà. L’acte ha començat amb una ponència de l’economista Oriol López Villena, que ha parlat sobre el desafiament de l’empresa familiar i les claus per a un creixement sostenible en temps convulsos.

El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Font ha remarcat que la Nit Empresarial Cassanenca té l’objectiu de donar visibilitat al teixit empresarial i comercial cassanenc i de crear xarxa, intercanviar experiències, donar a conèixer les diverses activitats econòmiques. “Cassà té molt de talent i un potencial enorme que ens agrada poder-lo celebrar i lluir”, ha indicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia