Economia

L'entrada en funcionament de la T-1 de l'aeroport del Prat comportarà la contractació de més de 3.000 persones

Economia

El departament de Treball ha signat un protocol de col·laboració amb AENA i ajuntaments del delta del Llobregat per contractar més de 3.000 persones que treballin a la nova terminal T-1 de l'aeroport del Prat, que entrarà en funcionament l'any que ve.

Treball destinarà quasi 1,3 milions d'euros per formar 1.300 persones, segons les necessitats específiques dels sectors i les empreses adjudicatàries. També es preveu la creació d'una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya instal·lada a les dependències de l'aeroport, que permetrà gestionar les ofertes d'ocupació de les empreses.

La consellera de Treball, Mar Serna, ha dit que la qualitat dels contractes dependrà "de les adjudicacions". La presidenta d'AENA, María Encarnación Vivanco, no ha concretat la data en què entrarà en funcionament la nova terminal, tan sols ha dit que, si tot surt bé, serà a partir de l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.