Economia

Corbacho diu que no s'ha de buscar la solució a la crisi en les reformes laborals

Economia

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, creu que la crisi econòmica que afronta l'Estat no té el seu origen en el mercat laboral i que, per tant, les sortides a aquesta situació "no s'han de buscar" en les reformes laborals. "Avui és més important tenir garanties de liquiditat econòmica per a les empreses que discutir sobre possibles reformes del mercat laboral", ha dit, i ha de ser el mercat mateix qui faci "una aposta decidida" per aportar aquesta liquiditat.

El ministre també ha assegurat que seria "saludable i positiu" que el Banc Central Europeu (BCE) fes una rebaixa dels tipus d'interès, actualment al 4,25%, que ajudi a superar la situació de manca de liquiditat que pateixen les empreses. Ha assegurat que la rebaixa dels tipus d'interès seria positiva "en uns moments de dificultats de liquidesa i d'encariment important del preu del diner en els últims mesos i anys", i un cop constatat que el preu del diner ha tingut repercussions que van "més enllà" del mercat laboral i "ha fet augmentar" de forma important les hipoteques dels particulars.

Corbacho ha fet aquestes manifestacions en un esmorzar informatiu coincidint amb la presentació de les dades d'agost de la Seguretat Social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.