Economia

El president de Repsol YPF deixarà la companyia si aquesta deixa der independent, espanyola i privada

Economia

El president de Repsol YPF, Antoni Brufau, ha afirmat aquest dimecres que no presidirà la companyia si deixa de cumplir amb els principis de ser independent, espanyola i privada. En el mar de la presentació de la Guia Repsol, Brufau ha assegurat que no seguirà al davant de Repsol si passa "qualsevol cosa que suposi posar en questió els tres principis o una pèrdua de control".

Així mateix, Bruafu també ha assenyalat que abandonarà Repsol YPF en cas que la companyia "no estigui sota les lleis del mercat" i ha afegit que una eventual entrada de Lukoil hauria de respectar, a més dels principis d'independència, espanyolitat i privadesa, el fet que la companyia tingui " centres de decisió a Espanya i Argentina".

Respecte a les negociacions entre accionistes de referència de la petrolera per a que Lukoil tingui participació a Repsol, ha assenyalat que "la companyia ni compra ni ven i està a l'espera dels resultats de la negociació".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.