Economia

Ryanair ajorna fins al 5 de novembre la posada en marxa de la seva base a Reus per no tenir els avions

Aviació

La companyia de vols de baix cost Ryanair ha anunciat avui que ajorna fins al 5 de novembre la posada en funcionament de la base aèria de Reus (Baix Camp) per problemes a la comanda dels avions que havien d'anar-hi destinats.

En un comunicat l'empresa afirma que la raó d'aquest retard es troba en la vaga dels treballadors de la fàbrica Boeing a Seattle (Estats Units) que ha provocat un retard indefinit en la comanda dels dos avions que s'havien reservat per a Reus.

Per aquesta raó, l'entrada en funcionament de la base no es produirà fins al 5 de novembre i els aparells que s'utilitzaran en un primer moment seran els sobrants després d'acabar la temporada d'estiu.

Segons el vicepresident de la companyia, Michael Cawley, degut a la reducció en el nombre d'avions volant des de les bases de Ryanair durant el període d'hivern, es poden assegurar els dos avions necessaris per obrir la base de Reus el 5 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.