Economia

L'INCAVI fa la primera vinificació experimental a les noves instal·lacions de Vilafranca del Penedès

Agricultura

L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha inaugurat aquest dijous el celler de les noves instal·lacions de Vilafranca del Penedès amb la primera vinificació experimental. Així, ha entrat el primer raïm per realitzar les vinificacions emmarcades dins dels plans de recerca, desenvolupament i experimentació que l'INCAVI fa anualment.

Està previst que, amb els raïms procedents de les vinyes experimentals de l'INCAVI i de les empreses conveniades, es facin un centenar de diferents vinificacions fruits dels contractes de recerca públics i privats tant d'empreses elaboradores com subministradores de materials i equips.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Preacord d’ERO a Vodafone, que es sotmetrà a votació de la plantilla

Barcelona
ECONOMIA

Barcelona ha executat el 47% dels 276 milions que gestiona dels Next Generation

Barcelona

El cost de la vida creix un 0,6% el juny a la demarcació

girona
ECONOMIA

Inici de la campanya de la pera a Ponent, amb una previsió de 15.000 tones

Els Alamús
economia

Els congressistes gaudiran de promocions i descomptes al comerç local

girona
economia

La Fundació Habitatge Social alerta del risc de la manca d’habitatge social

Barcelona
Economia

El govern acorda un préstec amb el BEI per fer 4.300 pisos de lloguer social

barcelona
Economia

La compravenda d’habitatges cau un 24,5% al maig

barcelona
Husamm Dabbagh
FUNDADOR DE BIOPHENOLICS

“Hem creat l’eina contra l’envelliment prematur”