Economia

Telefónica guanya 5.596 milions, un 28,7% menys

Compte de resultats

El grup Telefónica ha obtingut 5.596 milions de beneficis fins al setembre, xifra que suposa un 28,7% menys respecte els guanys obtinguts en el mateix període de l'any anterior. No obstant, si es descompten les plusvàlues, el descens del benefici augmenta un 23,5%. I és que, durant els nou primers mesos del 2007, l'operadora va registrar plusvàlues de més de 2.000 milions d'euros gràcies a les vendes d'Endemol i Airwave.

L'empresa que presideix César Alierta ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que en termes comparables, excloent les vendes d'actius en tots dos períodes, el benefici net creix un 23,5%.

Els ingressos del grup s'han situat en els 43.141 milions, un 2,7% més que els registrats entre gener i setembre de l'any passat. Per la seva part, el resultat operatiu abans de depreciacions i amortitzacions ha caigut un 6,7%, fins als 17.026 milions. Ara bé, si s'eliminen les vendes d'actius i s'assumeix tipus de canvi constants, aquest resultat augmenta un 9,8% respecte a l'any anterior.

Telefónica ha tancat els nou primers mesos de l'any amb un total de 252 milions d'accessos, un 15,2% més, gràcies a l'expansió de la telefonia mòbil (que creix un 19%), la banda ampla (+24,5%) i la televisió de pagament (+54%).

La companyia ha volgut destacar en el seu comunicat que té com a objectiu incrementar "progressivament" el dividend per acció a retribuir en els pròxims exercicis, des de la base d'1 euro per acció que es pagarà amb càrrec a l'exercici 2008.

 

 

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Els creuers amb Barcelona com a base baten rècords i ja són un 83% dels que arriben

Barcelona
ECONOMIA

100 milions d’euros en set anys per millorar l’ocupació juvenil a Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

Confirmats 25 focus més de llengua blava i s’arriba a un total de 71

Barcelona
societat

Inaugurat el centre d’interpretació de la fruita de Catalunya

Lleida
Economia

Apartur recorrerà a la UE contra l’eliminació de llicències de pisos turístics a Barcelona

Barcelona
Economia

Barcelona pujarà al màxim el recàrrec de la taxa turística, fins a 4 euros per nit

Barcelona

El port de Mataró, l’espai on no hi cap ni una agulla

Mataró
ECONOMIA

L’aeroport d’Alguaire acull simulacions de rutes logístiques amb drons

Lleida
Energia

La hidroelèctrica de Sant Quirze de Besora serà pública a partir del 31 de juliol

Sant Quirze de Besora