Economia

El Barcelona Meeting Point perd un terç d'expositors respecte l'any passat

Fires

El Barcelona Meeting Point ha perdut un terç de les empreses expositores respecte l'edició de l'any passat.  Ni el descompte del 30% en el preu de l'expositor ha fet que les empreses assistíssin a la cita del sector immobiliari. En total seran 423 les constructores i immobiliàries que estaran presents en aquest certamen firal, que ocuparà dos pavellons del recinte de Montjuïc a partir del proper 5 de novembre.

Entre les empreses que no hi participaran destaquen les grans promotores, com Colonial, Martinsa-Fadesa, Restaura, Habitat, Sacyr Vallehermoso o Realia.

Tot i el context de crisi, el president del BMP, Enric Lacalle, ha assegurat que "Barcelona tornarà a convertir-se a la capital immobiliària d'Europa" gràcies a un saló més professional i internacional, ja que els expositors estrangers suposen un 75% del total.

Entre els participants estrangers hi haurà una delegació de "prominents" empresaris, promotors i inversors d'Unió dels Emirats Àrabs, país que ve experimentant un creixement econòmic "il·limitat" els últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.