Economia

Obama no detecta desacords greus amb Europa per resoldre la crisi

Els president dels Estats Units, Barack Obama, i el del Brasil, Luiz Inácio Lula da Silva, s'han compromès a Washington a crear un nou model de relacions al continent americà. Lula da Silva és el primer president sud-americà que Barack Obama rep a la Casa Blanca. Els dos mandataris també han coincidit en la necessitat de trobar una resposta conjunta i decisiva a la crisi econòmica a la pròxima cimera del G-20. En aquest sentit, Obama ha negat que els Estats Units i Europa tinguin posicions contràries i ha posat sobre la taula la necessitat d'adoptar mesures polítiques, a banda d'econòmiques, per superar la crisi.

Obama aposta per la creació d'un organisme internacional avaluï l'aplicació sobre el terreny dels diferents plans de rescat que estan impulsant els països. Això i una major regulació serien les dues claus per superar la recessió global i dues de les qüestions que s'han de posar sobre la taula a la cimera del G-20 del mes d'abril, segons Obama.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.