Economia

El gas natural baixarà "significativament" a l'abril, segons el ministre d'Indústria

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ha anunciat que el gas natural experimentarà a l'abril "una rebaixa significativa", tot i que no ha fet cap concreció. El mes de gener el gas natural va baixar un 3,6% gràcies a l'abaratiment del petroli, després que l'octubre passat experimentés un augment del 9,6%.

Durant la seva compareixença al Congrés dels Diputats, Sebastián també ha avançat que la bombona de butà baixarà de 13,5 euros a 10,5 euros a la revisió trimestral del pròxim 1 d'abril, fet que suposa un descens de tres euros (el 22,4%). Segons càlculs del ministre, l'abaratiment de la bombona suposarà un estalvi anual de 72 euros per usuari de mitjana.

 

El preu de la bombona, que es va mantenir invariable en la revisió de l'octubre passat després d'haver arribat a l'abril al rècord de 14,1 euros, i va baixar al gener en 26 cèntims, fins als 13,5 euros.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.