Economia

Mas lamenta acabar l'any "sense acord" i sense xifres sobre la taula

Nou finançament

El president de CiU, Artur Mas, ha lamentat acabar el 2008 sense acord en finançament, després de conèixer les primeres pinzellades de l'última proposta de reforma del model presentat pel ministre d'Economia Pedro Solbes. En declaracions als mitjans, Mas ha destacat que no hi ha acord, entre d'altres coses, perquè "no hi ha xifres", com aquest dilluns ja van vaticinar alguns partits catalans.

El líder nacionalista ha fet una valoració general i aquesta tarda CiU en farà una altra, "més tranquil·la". Tot i això, Mas ha deixat clar que en un sistema de finançament "si no hi ha xifres, no hi ha sistema".

Artur Mas també ha lamentat que el pacte dels governs dirigits pels socialistes Montilla i Zapatero, a 31 de desembre, "s'ha incomplert" en terminis. "Ja portem molts incompliments", ha reblat.

Mas ha fet aquestes primeres valoracions durant la visita d'alguns dels municipis de la comarca de la Selva afectats pel temporal del cap de setmana passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.