Economia

Rajoy critica el nou model perquè es basa en l'endeutament públic

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha qualificat de "gran error" el model de finançament autonòmic plantejat pel govern espanyol perquè, ha dit, per primer cop en la història es vol finançar les comunitats autònomes amb deute públic i el seu partit "no pot acceptar que se segueixi signant xecs".

En un discurs a Zamora després que el vicepresident econòmic, Pedro Solbes, presentés les línies del nou model, Rajoy ha dit que els presidents autonòmics, inclosos els del PP, "fan bé" en defensar les interessos dels seus territoris, però ha subratllat que la seva obligació com a líder de l'oposició és defensar l'interès general, el dels 46 milions d'espanyols.

Rajoy ha criticat la proposta perquè, ha dit, pretén finançar les autonomies amb deute públic, un endeutament que suposa "més impostos per al futur, menys diners per a la gent i moltes menys possibilitats de crèdit" per a les empreses i les famílies.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.