Economia

Hereu demana a l'ANFAC que reconsideri l'"error" de renunciar a anar al Saló

Economia

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, han demanat aquest dijous a l'Associació Nacional de Fabricants d'Automòbils (ANFAC) que reconsideri el "greu error" de no acudir a la propera edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona.

L'ANFAC va comunicar dimecres aquesta decisió al·legant que "la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments no és adient a la greu situació que afecta el sector".

Després de participar a Barcelona en la firma d'un conveni amb cinc universitats per a la promoció i retenció de "talents" a la capital catalana, Jordi Hereu s'ha referit a l'opció adoptada pels fabricants d'automòbils i ha dit que li sembla "un greu error que en el moment en què s'ha d'estar més present que mai a la plaça pública, es prengui aquesta decisió".

"Demano com a alcalde de Barcelona que reconsiderin aquesta decisió, ja que seria un greu error per a ells", ha reiterat Hereu, el qual ha destacat a més que el Congrés ja va aprovar mesures de suport al sector automobilístic, i "més no podem fer".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.