Economia

Entra en servei a la T1 un centre de negocis amb despatxos, auditori, habitacions i un gimnàs

Està dirigit a professionals de les aerolínies i del món empresarial i estarà obert les 24 hores del dia durant tot l'any

L'Aeroport del Prat ha estrenat aquest dijous a la nova terminal T1 un centre de negocis dirigit a professionals de les aerolínies i del món empresarial obert les 24 hores del dia durant tot l'any.

El nou espai polivalent acull cinc sales de reunions, sala de conferències, cinc despatxos, deu habitacions, una zona de fitness i un auditori amb capacitat per a 150 persones. El centre, de 2.600 metres quadrats i que ha suposat una inversió de més de tres milions d'euros, neix amb la vocació de donar servei a uns 20.000 usuaris cada any. Aquest espai "posicionarà al Prat com un dels millors aeroports d'Europa", ha dit aquest matí el director de la infraestructura, Fernando Echegaray.

El preu del lloguer d'un despatx és de 348 euros al dia, i de 240 euros per mitja jornada, mentre que el de l'auditori és de 573 euros. El preu de lloguer d'una habitació és de 90 euros per dia.

El servei és nou a l'Estat, ja que cap aeroport ofereix un espai d'aquestes característiques amb tots els serveis integrats, ha completat Francisco Guzmán, director general adjunt de Gestió i Serveis Trade Center, empresa que també treballa en projectes com el World Trade Center de Barcelona, el WTC Igualada o el complex de Món Sant Benet, al Bages.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.