Economia

Llum verda a la fusió de Caixa Manlleu, Sabadell i Terrasa i a la de Caixa Catalunya, Manresa i Tarragona

Les assemblees generals de les entitats fusionades hauran de ratificar ara el procés abans de l'aprovació definitiva de la Generalitat

La comissió executiva del Banc d'Espanya i la comissió rectora del Fons per a la Restructuració Ordenada Bancària (FROB) han aprovat aquest dijous el pla d'integració presentat, per una banda per Caixa
Catalunya, Caixa Manresa i Caixa Tarragona, i per l'altra per Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrasa.

El Banc d'Espanya ha donat llum verda als objectius de les dues operacions d'integració. Per la seva banda, el FROB és previst que faci una subscripció participacions preferents convertibles per valor de 1.250 milions d'euros en el cas de Catalunya, Manresa i Tarragona, i de 380 milions d'euros pel que fa a Manlleu, Sabadell i Terrassa.

El procés d'integració haurà de ser comunicat ara a la Unió Europea, ratificat per les assemblees generals de les tres entitats d'estalvis i obtenir l'autorització definitiva de la Generalitat.

En un procés similar, el Banc d'Espanya ha aprovat també el procés d'integració de Caja Duero i Caja España i una subscripció participacions preferents convertibles per valor de 525 milions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.