Economia

Sebastián afirma que les visites als concessionaris s'han multiplicat per 60

El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha anunciat que des de l'anunci de la concessió d'ajudes directes a la compra d'automòbils les visites als concessionaris s'han multiplicat per 60

El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha anunciat que des de l'anunci de la concessió d'ajudes directes a la compra d'automòbils les visites als concessionaris s'han multiplicat per 60.

Sebastián, que ha contestat a una pregunta del grup socialista sobre les ajudes a la sessió de control al govern al ple del Congrés, s'ha recolzat en aquest anunci per afirmar que "no hi ha cap caos" en l'aplicació i la regulació d'aquestes mesures.

Per Sebastián, la suposada acceleració en l'aplicació de les mesures, operatives des de dilluns, 18 de maig, obeeix a l'interès del govern per evitar una paralització del mercat automobilístic, molt castigat des de fa uns quants mesos, amb retards en les opcions de compra per part dels consumidors, a l'espera de rebre les ajudes.

El titular d'Indústria ha reiterat que en tot aquest procés el govern ha escoltat i ha analitzat les peticions de les organitzacions sectorials.

Ha tingut també paraules per al pla VIVE que, aquest any, s'acabarà a mitjans de juny, sis mesos abans del previst i que porta més de 60.000 operacions, dades que corroboren que "aquest mort, com Llàtzer, ha demostrat que està molt viu".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.