Economia

Juan Luis Arregui dimiteix com a conseller d'Iberdrola

La notificació de la renúncia s'ha produït mitja hora abans de l'inici de la junta general d'accionistes, en què ACS ha de designar un vocal

El conseller d'Iberdrola Juan Luis Arregui ha presentat la seva dimissió del càrrec, segons ha anunciat la companyia en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La notificació de la renúncia d'Arregui s'ha produït a penes mitja hora abans del començament de la junta general d'accionistes d'Iberdrola, en què ACS designarà un vocal que, previsiblement, serà rebutjat per l'elèctrica, perquè considera que la constructora és competidora directa en el negoci de l'energia.

Un dels possibles arguments a favor d'ACS era la condició d'Arregui de president d'Ence, que fa poc va diversificar la seva activitat amb inversions en el sector energètic i que, per aquesta raó, podria incórrer també en un cas de competència directa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.