Economia

Huguet diu que la Generalitat no es pot plantejar les ajudes a la compra de cotxes si abans no resol el finançament

"Fins que Madrid no pagui la factura, nosaltres no tenim diners", ha afirmat el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha assegurat que la Generalitat no es pot plantejar participar en un possible pla d'ajudes a la compra d'automòbils si abans no es resol el finançament. 'Fins que Madrid no pagui la factura, nosaltres no tenim diners', ha dit Huguet en declaracions a Catalunya Ràdio. 'O ens resolen el finançament autonòmic o la despesa l'haurà d'assumir l'Estat', ha afirmat Huguet després de la proposta del ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, de crear un pla d'ajudes directes amb la col·laboració de les comunitats.

"Mentre no es resolgui el finançament autonòmic és lògic que Madrid assumeixi les possibles ajudes", ha assenyalat Huguet, que ha assegurat que "l'Estat no deixa de perdre res perquè és qui ingressa l'IVA i l'únic que ha de fer és deixar de cobrar-lo per destinar-lo a subvenció". "Si ens donen el finançament que ens toca, podríem veure de quina manera podem participar en les ajudes", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.