Economia

Blanco: "Foment va obrir un expedient per seguretat a Air Comet el 6 de novembre"

El ministre ha explicat que no es va fer públic perquè "s'havia demanat discreció, perquè això podia facilitar una hipotètica venda de l'empresa"

El ministre de Foment, José Blanco, ha afirmat aquest dilluns que el seu departament va obrir un expedient per seguretat a Air Comet el passat 6 de novembre, que finalment va tancar quan l'empresa va comunicar que ja no volaria més, i ha assegurat a més que no ha parlat personalment amb el president de l'aerolínia, Gerardo Díaz Ferrán, des del tancament de la companyia.

En una entrevista a la Cadena Ser, el titular de Foment ha explicat que l'esmentat expedient no es va fer públic perquè "s'havia demanat discreció, perquè això podia facilitar una hipotètica venda de l'empresa".

"La disposició del ministeri de Foment sempre ha estat ajudar, i finalment quan hi ha hagut el desenllaç no ens hem sentit correspostos", ha dit.

Blanco ha assegurat que no ha parlat personalment amb Díaz Ferrán des del tancament de la companyia, tot i que sí que ho ha fet, segons ha dit, amb socis de l'empresa, entre els quals Gonzalo Pascual, el passat 21 de desembre.

"Entenia que hi havia la possibilitat d'una solució ordenada per al tancament de l'empresa", ha afirmat Blanco, el qual ha assenyalat que el seu departament ha posat en marxa un dispositiu d'emergència per oferir solucions als afectats, però "a partir d'aquí cal tornar a la normalitat, perquè el ministeri de Foment no és una agència de viatges".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.