Economia

José Manuel Lara abandona Vueling i posa a la venda la seva participació del 14%

Les accions de Vueling han tancat avuiamb una caiguda del 4,15% en relació a dilluns

Inversiones Hemisferio, societat d'inversió de la família del president del Grup Planeta, José Manuel Lara, ha encarregat a la societat de valors Fidentiis Equities, la venda de les 4.278.906 accions, que representen el 14,31% del capital de Vueling, segons Fidentiis ha informat com a fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La venda es farà a través d'una "oferta accelerada" que es col·locarà entre inversors qualificats i institucionals. Fidentis ha informat que un cop s'hagi fet la venda s'informarà al mercat de les condicions.

Les accions de Vueling han tancat aquesta tarda a un preu d'11,5 euros, amb una caiguda del 4,15% en relació amb el valor d'aquest dilluns.

La decisió d'Inversiones Hemisferio coincideix amb l'anunci d'Iberia de posar en marxa una companyia de baix cost per poder competir. Iberia és el principal accionista de Vueling amb un 45,8% de participació. Fins ara, Inversiones Hemisferio era el segon accionista de referència amb el 14,37%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.