Canviar el procés clàssic d'etiquetatge

El programa d'etiquetatge de l'empresa inclou dos sistemes: el Label-CS i el Label-SR. El primer consisteix a trobar una solució completa en la producció de petit format per a etiquetes de paper o plàstic, paper fotogràfic i semblants. El segon inclou la solució per a les etiquetes de paper i plàstic en bobines. L'encarregat del sistema d'etiquetatge és el director de mercat (market manager) Francesc Terricabras. El treball innova tant en el procés de fabricació de les etiquetes –en aquest cas d'ampolles d'aigua, cerveses i refrescos–, com en el d'obtenir-les. «Es tracta de canviar el procés clàssic, innovar i simplificar», explica Terricabras, i afegeix que el procés acaba arribant a un tipus d'etiqueta que obvia les d'abans i suposa un estalvi de personal i més eficiència i eficàcia en la fabricació. La màquina està dissenyada per adaptar-se als diferents productes del mercat i produir més amb menys temps. Fa en un dia el que el procés estàndard fa en una setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

La Barcelona Wine Week ja té el 90 % de l’espai contractat per l’edició del 2025

Barcelona
economia

Les comarques gironines han rebut un milió de turistes estrangers fins el mes de juny

girona
Economia

Catalunya rep 9,1 milions de turistes estrangers en el primer semestre de 2024

Barcelona
economia

L’atur trenca la tendència i creix lleugerament al juliol

barcelona

Girona trenca rècords d’ocupació fregant per primer cop els 391.500 afiliats

GIRONA
REGNE UNIT

El Banc d’Anglaterra abaixa els tipus per primer cop en 4 anys, al 5%

BARCELONA
ECONOMIA

El Govern destina 2,1 milions a 137 projectes d’Economia Blava en municipis pesquers

Barcelona
viticultura

El vi i el cava a Catalunya generen 3.200 milions de negoci, el doble que el 2016

Barcelona
gastronomia

Pla per promoure els olis d’oliva verge extra

Barcelona