Economia

Spanair i els treballadors de Palma arriben a un acord i posen fi a la vaga indefinida

La direcció de l'aerolínia ofereix als treballadors 750 euros i 20 dies per any treballat i 4.000 euros bruts per aquells que es traslladin

L'Assemblea de Treballadors de Palma de Mallorca de Spanair ha aprovat aquest dimarts amb 117 vots a favor, 43 en contra i 5 abstencions l'última proposta de l'empresa, que planteja rescindir voluntàriament els seus contractes i ofereix una indemnització de 20 dies per any treballat més 750 euros per any treballat i 12 mensualitats, mentre que pagarà 4.000 euros bruts als treballadors que es traslladin a Barcelona.

D'aquesta manera, les principals novetats de l'última proposta de l'aerolínia són els 750 euros d'indemnització i 1.000 euros bruts més que en el primer plantejament.

És així que es posa fi a la vaga indefinida iniciada el 7 d'agost passat i que han dut a terme cada dilluns i divendres de la setmana, cosa que ha suposat un total de quatre jornades de mobilització.

Per tant, després d'aquest acord, la direcció general de treball del Ministeri ja no s'haurà de pronunciar sobre la petició dels treballadors, avalada pel govern espanyol, d'ajornar els trasllats dels 480 treballadors per un període màxim de sis mesos, amb la finalitat que les negociacions derivin en un ERO.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.