Economia

Air Berlin denuncia intervencionisme de la Generalitat en l'operació de Spanair

L'aerolínia Air Berlin considera "qüestionable" l'entrada de capital públic en la seva competidora Spanair, després de la seva adquisició per part d'inversors catalans encapçalats pel consorci Turisme de Barcelona i Catalana d'Iniciatives. Segons  el director general de la companyia aèria per a Espanya i Portugal, Álvaro Middelman, es tracta d'un procés d'intervenció institucional que "no és el més adequat" per a un país que ja va viure en el seu moment la privatització d'Iberia.  Aquesta operació "em sorprèn bastant, però no sé com qualificar-la", assegura.

Air Berlin s'ha significat sempre per la seva batalla contra el català, i ara, intervé de nou davant el reforç que viurà Spanair, competidora directa, amb els nous propietaris. Middelman ha assenyalat que el fet que el grup aeri suec que fins ara posseïa Spanair hi mantingui un 19,9%  respon a "una iniciativa de Lufthansa, que pretén comprar SAS", fet que ha considerat una jugada "poc transparent".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.