Economia

Els pisos es venen als Encants

La immobiliària Roan aconsegueix vendre 48 pisos en un dia amb rebaixes de fins al 50%. Un pis a Dénia que costava 193.000 euros es ven per 131.000

No obre fins a les deu del matí, però a les nou dues persones ja fan cua a la porta de la immobiliària Roan, al passeig de la Castellana 120, temptades per uns vidres tenyits d'ofertes a tot color pròpies d'uns Encants.

"Obra nova o antiga? Prefereixen Madrid o platja?", pregunten Rosa i Estefanía a la recepció mentre a l'interior els comercials es multipliquen per acomodar les cadires que falten. En plena sequera de vendes, la immobiliària Roan va vendre ahir en un sol dia 48 habitatges en el seu primer assaig d'uns Encants immobiliaris que, del 23 al 26 d'abril i de 10 a 20 hores, oferiran pisos amb rebaixes de fins al 50% sobre el seu preu original.

Les paradetes dels Encants del totxo es nodreixen de pisos que provenen dels promotors que no els han pogut col·locar i dels que les entitats financeres han hagut d'absorbir per impagaments de les hipoteques.

"Molts interessats ens havien trucat demanant-nos el catàleg però no els el podíem oferir, la nostra idea era la fer uns Encants sense regateig però amb un preu rebaixat en què puguin coincidir promotor i comprador", argumenta el director de màrqueting de Roan, Eduardo Heras.

En deu hores, un total de 608 clients van acudir ahir a Castellana 120 per poder remenar entre les gangues immobiliàries. En 48 casos, van firmar a l'acte la reserva dels seus pisos i en 150 el client té una cita avui per veure l'immoble. "Pot semblar poc, però qui coneix aquest sector sap que és complicadíssim que un client et firmi la reserva a l'acte i a la primera", esgrimeix Heras.

60.000 euros de descompte
Entre les seves ofertes, la immobiliària va vendre un pis de dos dormitoris a Dénia per 131.000 euros quan només vint-i-quatre hores abans costava 193.000 euros. Més de 60.000 euros (deu milions de pessetes) de descompte i amb l'extra de dos regals de promoció: un garatge i un traster. Si a Madrid els pisos de temporada van des de l'extraradi de Las Tablas al centre o a l'exquisit Chamberí, de residències de platja se'n troben des de Benicàssim a Almeria.

Metrovacesa també s'apunta a les rebaixes agressives pròpies d'Encants o d'outlets i anuncia descomptes d'entre el 15% i el 55% en 270 pisos si es firmen abans del 30 d'abril. En les promocions amb què va acudir a l'última edició del Barcelona Meeting Point l'estalvi és del 35%. L'oferta expira el 30 abril o abans si s'acaben les existències.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Unió Europea

Brussel·les podria multar la xarxa social X per incomplir la Llei de serveis digitals

Barcelona
economia

En marxa el sistema per nodrir d’energia elèctrica els vaixells de la zona de contenidors del Port de Barcelona

Barcelona
economia

Els preus s’apugen sis dècimes a les comarques gironines al juny

girona

Impuls per activar la primera fase del canal Xerta-Sénia a finals d’any

Xerta
economia

Els usuaris del metro creixen un 6% al maig, i superen els 43 milions

Barcelona
turisme

Casa Batlló rep 1,5 milions de visitants el 2023 i supera els 50 milions de facturació

barcelona
política

Catalunya lidera la captació de fons Next Generation a l’Estat

barcelona

Granollers activa un pla per promoure el comerç urbà

Granollers

Eurecat i GironaHub impulsen la generació de start-ups tecnològiques

GIRONA