Economia

Vueling va guanyar 8,5 milions d'euros el 2008, el primer any de beneficis des de la seva creació

Economia

La companyia aèria de baix cost Vueling va guanyar 8,5 milions d'euros el 2008, el primer any en què l'empresa obté beneficis des de la seva creació el juliol del 2004, han informat fonts de l'aerolínia.

L'empresa ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que els seus ingressos van augmentar un 21%, fins a 438,9 milions d'euros, amb un resultat operatiu de menys 30,8 milions d'euros, un 55% millor que el del 2007.

Vueling ha afegit que el 2008 va fer una reestructuració completa, basada en la racionalització de la xarxa i amb un ajustament de la flota d'avions que va passar de 24 aparells al gener a 16 al desembre, així com l'eliminació de les rutes no rendibles.

Pel que fa al 2009, a pesar de l'entorn econòmic advers, la companyia ha afirmat que es pot beneficiar de la situació, perquè els passatgers de negocis, en lloc de reduir la freqüència dels seus desplaçaments, buscaran alternatives més econòmiques per viatjar i també perquè les companyies de baix cost estan més ben posicionades en períodes de crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.