Economia

Toyota crida a revisió 400.000 vehicles dels models Prius, Nexus i Sai, per un error en el sistema de frenada

El fabricant d'automòbils japonès ja va haver de revisar 8 milions de cotxes que tenien problemes en el pedal de l'accelerador

Toyota ha ordenat revisar més de 400.000 dels seus vehicles híbrids d'arreu del món per un defecte en el sistema de frenada. Segons ha comunicat la companyia, els models afectats són el Prius, el Lexus i el Sai.

El grup n'ha suspès les vendes fins a finals d'aquest mes o principis de març, perquè, segons ha advertit, hi pot haver un retard en els frens a causa d'una disfunció en el programa que en controla el sistema.

El president del fabricant d'automòbils japonès, Akio Toyoda, ha anunciat la mesura, que suposa un nou revés per al gegant japonès de l'automòbil, que ja va haver de revisar 8 milions de cotxes que tenien problemes en el pedal de l'accelerador.

Per culpa d'això, Toyota, que s'ha compromès a recuperar la confiança dels seus clients, va haver d'aturar la producció i les vendes als Estats Units dels vuit models afectats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.