Economia

Josep Maria Àlvarez, reelegit secretari general de la UGT de Catalunya amb el 87% dels vots

Àlvarez era l’únic candidat i ha rebut 470 vots a favor, per 69 en blanc. Amb aquesta nova reelecció, el veterà líder sindical complirà quatre anys més al capdavant d’una organització que dirigeix des del 1990, quan va vèncer Justo Domínguez

Josep Maria Àlvarez acaba de ser proclamat secretari general de la UGT de Catalunya per sisena vegada amb el suport del 87,2% dels delegats del sindicat.

Àlvarez era l’únic candidat i ha rebut 470 vots a favor, per 69 en blanc. Amb aquesta nova reelecció, el veterà líder sindical complirà quatre anys més al capdavant d’una organització que dirigeix des del 1990, quan va vèncer Justo Domínguez.

En aquests dinou anys, ha aconseguit cohesionar el sindicat, com demostra la seva reelecció, i renovar un equip cada cop més jove.

En el nou secretariat general destaca l’ascens d’Eva Granados, de 31 anys, a la vicesecretaria general, que també ocuparà el veterà Diego Martínez, l’únic membre que es manté des de la primera elecció d’Àlvarez.

Neus Munté ocuparà la secretaria de Política Institucional, que englobarà més àrees de les que fins ara capitanejava, ocupació i educació. També guanya posicions Camil Ros, que serà secretari de Política Sindical.

Miquel Àngel Escobar, fins ara cap de premsa, ocuparà la nova secretaria de Comunicació. Àlvarez ha reduït de 15 a 13 les secretaries, però ha incorporat dos adjunts a la secretaria general, un dels quals serà Matías Carnero, president del comitè d’empresa de Seat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.