Economia

Les borses tanquen la setmana en positiu

Economia

El parquet madrileny ha tancat la sessió d'avui amb una pujada del 3,73%, que ha situat un altre cop l'Íbex-35 als 9.600 unitats. D'aquesta manera el selectiu recupera part dels descensos registrats aquesta setmana i els inversors comencen un altre cop a recuperar la calma.

En concret, l'Íbex-35 ha acabat en els 9.655,2 punts, tot i que durant alguns moments de la jornada ha arribat a situar el seu repunt per sota del l'1%, provocant el temor entre els inversors que se situés un altre cop en terreny negatiu.

Tot i l'obertura baixista de Wall Street, l'Íbex-35 ha aconseguit mantenir els repunts, impulsat per la majoria dels valors, en especial, les elèctriques, un dels sectors més castigats en els últims dies.

Ha passat el mateix a les borses europees.Així doncs els principals índexs han tancat amb guanys.  A Zurich ha augmentat un 6.66%, Frànkfurt un 3,43%, i Londres ha experimenat una crescuda del 5,22%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.