Economia

Magneti Marelli presenta un ERO temporal d'uns 800 treballadors a les plantes de Barberà, Llinars del Vallès i Santpedor

Economia

L'empresa fabricant de components de cotxe Magneti Marelli ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) temporal que afectaria uns 800 treballadors de les plantes que la companyia té a Barberà del Vallès a Llinars del Vallès, i a Santpedor, segons han confirmat fonts sindicals. En la primera de les factories, se suspendria l'activitat durant 50 dies i es veurien afectades 240 persones; en la segona no s'ha concretat el temps d'aturada i afectaria 400 treballadors; mentre que a la planta bagenca es pararia 35 dies afectant 200 empleats.

Els sindicats, que ara negociaran les condicions d'aquest ajustament de plantilla, han denunciat que en dues de les tres plantes, l'empresa ha presentat beneficis.

El president del comitè d'empresa de Magneti Marelli, Francisco Alcaraz, ha explicat que entén que són temps difícils i la producció ha baixat molt, però que no comparteix "les maneres" de com s'ha presentat l'expedient.

Segons ha comentat, l'empresa Magenti Marelli disposa de tres plantes, de les quals dues, la de Barberà del Vallès i Santpedor, presenten beneficis, mentre que la de Llinars del Vallès tenen uns resultats negatius, i "en conjunt, les tres tenen pèrdues".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Solsona i Cardona impulsen el relleu generacional en comerços

Solsona
ECONOMIA

Preacord d’ERO a Vodafone, que es sotmetrà a votació de la plantilla

Barcelona
ECONOMIA

Barcelona ha executat el 47% dels 276 milions que gestiona dels Next Generation

Barcelona

El cost de la vida creix un 0,6% el juny a la demarcació

girona
ECONOMIA

Inici de la campanya de la pera a Ponent, amb una previsió de 15.000 tones

Els Alamús
economia

Els congressistes gaudiran de promocions i descomptes al comerç local

girona
economia

La Fundació Habitatge Social alerta del risc de la manca d’habitatge social

Barcelona
Economia

El govern acorda un préstec amb el BEI per fer 4.300 pisos de lloguer social

barcelona
Economia

La compravenda d’habitatges cau un 24,5% al maig

barcelona