Economia

L'Ibex registra el repunt més gran de la història, amb un augment del 6,95%

Després de la forta caiguda d'ahir, l'Ibex 35 s'ha recuperat aquest dijous amb un repunt del 6,95%, la pujada més gran de la seva història, que permet a l'index borsari recuperar el nivell dels 13.100 punts, impulsat per l'avanç de tots els valores de selectiu, en especial Iberdrola, que ha pujat un 16,69%.

La calma sembla haver arribat a la borsa espanyola després que Wall Street hagi continuat amb lleugeres pujades i després que el Fons Monetari Internacional (FMI) hagi assegurat avui que no hi ha previsió de recessió econòmica als Estats Units.

El sector de la banca ha estat un dels més alcistes. En concret, BBVA (+8,73%), Banc Popular (+8,10%), Santander (+6,57%), Banesto (+5,33%), Banc Sabadell (+3,89%) i Bankinter (+3,85%).

Al mercat de divises, l'euro recupera posicions davant el dòlar i al tancament de la sessió d'avui el canvi entre les dues monedes ha quedat fixat en 1,4718 unitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.